Terapie ABA

Serviciul nostru de Terapie ABA utilizează principiile și tehnicile analizei comportamentului aplicate pentru a sprijini persoanele cu tulburări din spectrul autist în dezvoltarea abilităților sociale, comunicative și academice. Echipa noastră de terapeuți specializați lucrează individual cu fiecare beneficiar, adaptând intervenția în funcție de nevoile și obiectivele specifice ale fiecărei persoane. Terapia ABA se bazează pe observarea și înțelegerea comportamentului, identificarea funcțiilor acestuia și utilizarea tehnicilor de modificare a comportamentului pentru a stimula dezvoltarea și învățarea pozitivă.

Sprijin personalizat pentru dezvoltarea abilităților

Terapia ABA oferă un sprijin individualizat și intensiv pentru persoanele cu tulburări din spectrul autist. În cadrul terapiei, terapeuții utilizează evaluarea inițială pentru a identifica obiectivele specifice ale fiecărei persoane și pentru a crea un plan de intervenție personalizat. Prin utilizarea tehnicilor de modificare a comportamentului, terapeuții lucrează asiduu pentru a dezvolta abilitățile sociale, de comunicare, academice și de auto-ingrijire ale beneficiarului. Terapia ABA se desfășoară într-un mediu structurat și stimulant, asigurându-se că fiecare pas înainte este încurajat și consolidat.

Beneficiile terapiei ABA

Terapia ABA aduce numeroase beneficii pentru persoanele cu tulburări din spectrul autist și pentru familiile acestora. Printre acestea se numără îmbunătățirea abilităților sociale și de comunicare, creșterea autonomiei și independenței, dezvoltarea abilităților academice și de auto-ingrijire, reducerea comportamentelor problematice și îmbunătățirea adaptării la rutine și activități zilnice. Terapia ABA se concentrează pe învățarea pozitivă și pe încurajarea progresului, oferind suport atât pentru persoanele cu tulburări din spectrul autist, cât și pentru familiile acestora.

Personalizat

Asociația ATED își adaptează serviciile la nevoile specifice ale fiecărui pacient, oferind astfel o abordare personalizată și eficientă.

Asociația ATED se angajează să respecte confidențialitatea și să urmeze standardele etice în furnizarea serviciilor.

Asociația ATED oferă servicii de terapie și educație sexuală pentru toate categoriile de vârstă, de la copii la adulți.

Contactează-ne!

Începe călătoria spre sănătatea mintală acum!

Pentru mai multe informații despre terapia ABA și pentru a vă înregistra la serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail la adresa contact@ated.ro. Echipa noastră stă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi sprijinul necesar în dezvoltarea abilităților și îmbunătățirea vieții persoanelor cu tulburări din spectrul autist.

FOrmular contact
Scrie-ne!
1
Ai nevoie de ajutor?
Scrie-ne!
Salut,
Suntem aici pentru a te ajuta!