Psihoterapie de grup

Serviciul nostru de psihoterapie de grup vă oferă o oportunitate unică de a vă conecta cu alți oameni care trec prin experiențe similare și de a vă sprijini reciproc în procesul de vindecare și creștere personală. În cadrul grupului de terapie, veți avea ocazia să explorați și să înțelegeți mai bine propriile emoții, relații și modele de comportament, sub îndrumarea unui terapeut specializat în lucrul cu grupurile.

Comunitatea care vă înțelege și vă susține

Psihoterapia de grup oferă un spațiu sigur și confidențial în care puteți împărtăși experiențele și provocările personale cu alți membri ai grupului. Această comunitate empatică și sprijinitoare vă permite să vă simțiți înțeleși și acceptați, să aflați că nu sunteți singuri în lupta voastră și să descoperiți modalități noi de a vă rezolva problemele și de a crește personal.

Beneficiile psihoterapiei de grup

Participarea la terapia de grup vă oferă multiple avantaje. Aveți ocazia să învățați de la experiența și perspectivele diferite ale celorlalți membri ai grupului, să dobândiți noi abilități de comunicare și relaționare și să primiți feedback constructiv pentru a vă dezvolta și a vă îmbunătăți viața. De asemenea, în cadrul grupului, puteți observa și înțelege mai bine propriile modele de comportament și interacțiuni, oferindu-vă posibilitatea de a face schimbări pozitive și de a avea rezultate durabile.

Personalizat

Asociația ATED își adaptează serviciile la nevoile specifice ale fiecărui pacient, oferind astfel o abordare personalizată și eficientă.

Asociația ATED se angajează să respecte confidențialitatea și să urmeze standardele etice în furnizarea serviciilor.

Asociația ATED oferă servicii de terapie și educație sexuală pentru toate categoriile de vârstă, de la copii la adulți.

Contactează-ne!

Începe călătoria spre sănătatea mintală acum!

Pentru a afla mai multe informații despre sesiunile noastre de psihoterapie de grup și pentru a vă înregistra, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă alăturați comunității noastre de terapie de grup și să vă bucurați de beneficiile unei experiențe terapeutice colective valoroase.

FOrmular contact
Scrie-ne!
1
Ai nevoie de ajutor?
Scrie-ne!
Salut,
Suntem aici pentru a te ajuta!