Psihoterapie de familie

Serviciul nostru de psihoterapie de familie este dedicat sprijinirii și vindecării familiilor care se confruntă cu dificultăți și provocări în relaționarea lor. În cadrul terapiei de familie, lucrăm împreună cu toți membrii familiei pentru a înțelege și a adresa problemele și tensiunile existente, promovând comunicarea eficientă, construirea legăturilor sănătoase și dezvoltarea unui mediu familial armonios.

Construiți relații sănătoase și echilibrate

Psihoterapia de familie oferă un cadru în care membrii familiei pot să își exprime grijile, temerile și frustrările, și să găsească împreună soluții constructive. Terapeutul vă va ghida într-o explorare a dinamicii familiei voastre, va ajuta la identificarea și gestionarea conflictelor, și va promova comunicarea deschisă și empatică între membrii familiei. Indiferent dacă vă confruntați cu probleme de comunicare, conflicte frecvente, traume sau schimbări dificile, psihoterapia de familie vă poate ajuta să construiți relații mai sănătoase și echilibrate în cadrul familiei voastre.

Beneficiile psihoterapiei de familie

Participarea la psihoterapia de familie aduce numeroase beneficii pentru familia voastră. Pe lângă dezvoltarea abilităților de comunicare și gestionare a conflictelor, psihoterapia de familie promovează înțelegerea reciprocă, construirea unei atmosfere de susținere și încredere, și consolidarea legăturilor afective dintre membrii familiei. De asemenea, terapeutul vă va sprijini în identificarea și schimbarea tiparelor nesănătoase de comportament și în creșterea nivelului de satisfacție și fericire în viața familială.

Personalizat

Asociația ATED își adaptează serviciile la nevoile specifice ale fiecărui pacient, oferind astfel o abordare personalizată și eficientă.

Asociația ATED se angajează să respecte confidențialitatea și să urmeze standardele etice în furnizarea serviciilor.

Asociația ATED oferă servicii de terapie și educație sexuală pentru toate categoriile de vârstă, de la copii la adulți.

Contactează-ne!

Începe călătoria spre sănătatea mintală acum!

Pentru a afla mai multe informații despre sesiunile noastre de psihoterapie de familie și pentru a vă înregistra, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail la contact@ated.ro. Suntem aici pentru a vă sprijini în construirea unei familii fericite și armonioase.

FOrmular contact
Scrie-ne!
1
Ai nevoie de ajutor?
Scrie-ne!
Salut,
Suntem aici pentru a te ajuta!