Formular 230

Donează GRATUIT 3.5% din impozitul pe venit completând Formularul 230

În această perioadă a sărbătorilor de sfârșit de an, avem o oportunitate minunată de a aduce un plus de lumină și căldură în viețile celor care au nevoie de sprijin. Dacă sunteți angajat sau pensionar, puteți contribui la această cauză de suflet prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit către ATED – Asociația de Terapie, Educație și Dezvoltare. La ATED, suntem o echipă de psihologi profesioniști și empatici, dedicată schimbării vieților prin servicii de psihoterapie și consiliere adaptate nevoilor fiecărei persoane.

Completați GRATUIT formularul 230 și ATED va depune formularele la ANAF. Statul va redirecționa apoi 3,5% din impozitul pe venit pe care l-ați plătit în 2023 către noi. De exemplu, pentru un venit de 2000 de lei, contribuția este de 90 de lei, care poate face o mare diferență.

Vă invităm să vă alăturați acestei mișcări de generozitate până la data limită de 25 mai 2024. Completarea formularului 230 este un gest simplu, dar cu un impact profund asupra celor care beneficiază de sprijinul nostru.

Haideți să împărtășim împreună darul speranței, aducând un zâmbet pe chipul celor care au nevoie de noi în această perioadă a dăruirii.


  Dacă alegi să completezi formularul în format fizic, poți descărca documentul aici sau poți salva direct formularul apăsând butonul de mai jos. După ce îl printezi și îl completezi, te rugăm să ne trimiți o copie scanată la adresa de email: asociatiaated@gmail.com.

  Dacă întâmpini neclarități sau ai nevoie de ajutor ne gasești la:

  Scrie-ne!
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Scrie-ne!
  Salut,
  Suntem aici pentru a te ajuta!